POCKETALK"S" Spraak- / camera-vertaler - Draagbaar tweeweg-spraakoverbrenging apparaat - mobiele datadekking dankzij geïntegreerde simkaart (eSIM)

€ 299,00 € 247,11
Op voorraad
SKU
PTSGK-EU
Overzicht

Tweeweg-vertaler | Pocketalk is een multisensorisch tweeweg-vertaalapparaat. Pocketalk maakt gebruik van de beste vertaaldatabases ter wereld om constant nauwkeurige resultaten te bieden in 74 talen, waaronder lokale dialecten en slang

  • Tweeweg-vertaler | Pocketalk is een multisensorisch tweeweg-vertaalapparaat. Pocketalk maakt gebruik van de beste vertaaldatabases ter wereld om constant nauwkeurige resultaten te bieden in 74 talen, waaronder lokale dialecten en slang
  • Beeld/camera-overbrenging; de pocketalk-camera neemt een foto op en het grote touchscreen toont direct de vertaalde tekst direct boven het beeld. Daarnaast kan Pocketalk ook een audio-overdracht leveren voor de door de camera vertaalde tekst.
  • Omrekeningen van valuta; Bij reizigers zijn niet alleen taal- en tekstvertalingen belangrijk. Snelle en nauwkeurige omrekeningen zijn ook van cruciaal belang en pocketalk is een real-time rekenmachine.
  • Talen: Pocketalk voorziet je van vertalingen voor de rest van je leven. Elk pocketalk-apparaat biedt audio-vertalingen in 74 talen en visuele vertalingen in 55 talen. Bekijk alle door Pocketalk ondersteunde talen.
  • Mobiele gegevensdekking dankzij geïntegreerde simkaart. Pocketalk beschikt over een geïntegreerde simkaart met een datasysteem van twee jaar en onbeperkt gebruik van gegevens in meer dan 130 landen. Bovendien kan pocketalk via wifi, een persoonlijke hotspot of je eigen simkaart, die in de simsleuf kan worden geplaatst.
Meer informatie
upc 4549804821900
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:POCKETALK"S" Spraak- / camera-vertaler - Draagbaar tweeweg-spraakoverbrenging apparaat - mobiele datadekking dankzij geïntegreerde simkaart (eSIM)
Uw waardering