Prestigio Click & Touch

€ 119,00 € 98,35
Niet op voorraad
SKU
PSKEY1SGEN
Overzicht

Multimedia smart keyboard Click & Touch combineert een toetsenbord, een touchpad en een muis. Een groot touchpad beslaat 80% van het oppervlak van het apparaat. Naadloos schakelen tussen typen en cursorbesturing is automatisch. Dit is een geheel nieuwe gebruikerservaring!

1. Click & Touch is het innovatieve toetsenbord met een touchpad ingebouwd in het oppervlak van de toetsen. Een groot touchpad beslaat 80% van het oppervlak van het apparaat.

2. De toetsen werken in 2 modi: toetsenbord en touchpad. Een automatische naadloze overgang zorgt voor direct schakelen tussen typen en cursorbesturing.

3. Kent de 5 basisstappen: cursorbesturing, klikken, scrollen, volumeregeling, video terugspoelen. Je hebt geen muis meer nodig.

4. Werkt met 5 apparaten tegelijk via 3 communicatiekanalen. Gebruik Bluetooth, een USB-kabel en een USB-ontvanger om tegelijkertijd verbinding te maken met een tv, computer, gameconsole, interactief paneel, tablet of smartphone.

5. Software-updates en instellingen voor alle toetsenbordfuncties worden geïnstalleerd via de Clevetura App mobiele applicatie.

https://click-n-touch.prestigio.com/en/

Meer informatie
SKU PSKEY1SGEN
upc 8595248148949
Fabrikant BDM Clevetura
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Prestigio Click & Touch
Uw waardering